Popis
Dominican republic - Barahona AA
Dominikánská republika pěstuje kávu od roku 1715. Tato káva pochází z oblasti označené jako Barahona. Velikost zdejších plantáží dosahuje 375ha. Káva je zde kvalitní s nízkou kyselostí a charakteristickým jemným aroma tmavé čokolády, vlašských ořechů a náznaku doutníkového tabáku. Jedná se o křížence Caturra a Typica. Pěstuje se ve výšce kolem 800m.n.m.. Sklizeň probíhá říjen - leden. Káva je ručně sklizena, vytříděna, promyta a fermontovaná po dobu 12h, než je usušena na slunci. V espressu má čistou a přetrvávající chuť s náznaky koření.
Tmavě praženo.
Složení: 100% arabica
Doporučená příprava při 93 °C.
UCHOVÁVEJTE V SUCHU PŘI POKOJOVÉ TEPLOTĚ!
Vyrobeno v: CONSO MED s.r.o., Česká republika.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.